این
تخصص تغذیه افزود: سویا دارای پروتئین زیاد، اسیدهای آمینه ضروری، کلسیم،
آهن و فیبر است.دانه سویا برای سلامت قلب، کاهش بیماریهای قلب و عروق،
سلامت استخوانها، جلوگیری از سرطان، کاهش عوارض یائسگی میتواند مفید
باشد و به عنوان یک ماده غذایی مفید در رژیم غذایی هر فردی لازم است.
وی اضافه کرد: دانه سویا را جانشین پروتئین حیوانی
در رژیم غذایی میدانند ولی از گوشتها ویتامین 21 B ، آهن و روی دریافت
میشود که از دانه سویا این مواد دریافت نمیشود. دانه سویا موجب پایین
آوردن کلسترول بد (LDL) و کاهش تری گلیسیرید خون و در نتیجه باعث کاهش
بیماریهای قلبی و عروقی میشود. کیمیاگر افزود: دانه سویا دارای فیبر است که مصرف
آن موجب کاهش کلسترول و تری گلیسیریدها میشود. فیبر از سرطان روده بزرگ
جلوگیری میکند. به همین علت از دانه سویا برای پیشگیری از یبوست استفاده
میشود. منبع