2- خوردن چایی: چایی سبز و سیاه حاوی آنتی اکسیدان های گیاهی و پلی فنول ها است که مانع ایجاد پلاک چسبنده به دندان می شود و احتمال ابتلابه بیماریهای لثه را از بین می برد. چای همچنین بوی بد دهان را از بین می برد . زیرا مانع رشد باکتری هایی می شود که ایجاد بو می کنند. همچنین اغلب چایی ها حاوی فلوراید است که مانع پوسیدگی مینای دندان می شود.
3- نوشیدن با نی : اغلب نوشیدنی های حاوی اسیدهایی مثل اسید فسفوریک و اسید سیتریک باعث فرسودگی مینای دندان می شود ،حتی اگر فاقد قند باشند . بنابر این بهتر است این نوشیدنی ها را با نی خورد که تماس کمتری با دندان داشته باشند و سریعا بلعیده شود.
4- افزایش مصرف ویتامین C : این ویتامین نوعی ماده پیوند دهنده است که سلولها را در کنار هم مستحکم نگه می دارد. بنابر این به همان میزان که برای پوست مفید است برای سلامت بافت لثه نیز موثر است. افرادی که کمتر از 60 میلی گرم از این ویتامین را در روز مصرف می کنند 25% بیشتر در معرض بیماریهای لثه هستند نسبت به افرادی که 180 میلی گرم از این ویتامین را روزانه مصرف می کنند.
5- خوردن 800 میلی گرم کلسیم در روز: افرادی که از این میزان کلسیم روزانه مصرف می کنند بیشتر در معرض بیماریهای لثه هستند . تقریبا 99% کلسیم بدن در استخوانها و دندانها انباشته شده است. غذاهای حاوی مقادیر قابل توجه کلسیم عبارتند از پنیر ، ماست و شیر که باعث استحکام استخوان آرواره ای فک شده و دندان ها را سر جای خود نگه می دارد. مقدار مصرف کلسیم پیشنهادی برای زنان جوانتر از 50 سال روزانه 1000 میلی گرم کلسیم برای افراد مسن تر 1200 میلی گرم است.
به نقل از سلامت نیوز salamatnews.ir
خیلی جالب بود.
موفق باشی...