امروز
میخوایم راجع به یه نوع میوه صحبت کنیم که کمتر فرد ایرانی آن را می
شناسد،ولی خوب خواص اعجاب انگیزش اینقدر زیاد هست که شناخت آن لازم و
ضروری است.
شاید روزی کشت و برداشت اون هم توی ایران رواج پیدا کنه و از همه مهمتر نام فارسی بهش اختصاص داده بشه.
اسم
لاتین این میوه بلوبری است. بلوبری
نوعی گیاه گلدار با میوه ای توت مانند به رنگ ابی تیره یا بنفش است. این
میوه بومی شمال امریکا می باشد. همان طور که در تصویر می بینید گل های
این گیاه به صورت توپی، سفید رنگ و صورتی رنگ پریده یا قرمزمی باشد. طعم
میوه های این گیاه شیرین می باشد.بوته های آن می تواند میوه از ماه می تا
ماه ژوئن (به مدت یک ماه )می باشد که البته مدت میوه داری این گیاه را می
توان تغییر داد. واین تحت تاثیر شرایط محلی گیاه مثل ارتفاع و پهنای
جغرافیایی می باشد.
این میوه یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستانی می
باشد. این میوه به ظاهر کوچک نقش موثری در نرم کردن پوست های خشک، ارتقا
عملکرد مغز و پیشگیری از سرطان دارد.
جوان کننده پوست
آنتی اکسیدان های موجود در این میوه باعث نرمی پوست می شود. ترکیب آن با آب لیمو و شکر منجر به روشن تر شدن و پوست اندازی می شود.
کمک به مثانه
این میوه مثل کران بری حاوی ترکیباتی است که مانع از چسبیدن باکتری ها به دیواره مثانه می شود. بنابر این امکان عفونت مثانه کاهش می یابد.
پیشگیری از سرطان
انتوسیانین های بلوبری – که به آن رنگ مات آبی می دهد- به رادیکال های آزاد (عامل سرطان)حمله کرده و مانع ازرشد سلولهای سرطانی می شود. خوردن تنها نیم فنجان از این میوه در روز این نقش را به خوبی برآورده می کند.
غذای مغز
محققان می گویند که این میوه مانع از مشکلات مغزی نظیر از دست دادن حافظه می شود. و این به خاطر آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدهای موجود در این میوه است.
منبع: سلامت نیوز
عالی بود متشکرم.
تو ایران بلوبری تازه یا شربت بلو بی رو از کجا میشه خرید؟
من فقط ژله بلوبری دراژه خوردم.
با سپاس بی کران از اطلاع رسانی مفید شما.
آیا در تهران جای برای فروشش موجود میباشد؟
در صورت امکان به این آدرس بفرمایید:
moonaaghakhani@yahoo.com
با سپاس فراوان.
سلام.
مرسی از توضیحات خوبتون............
هی چه فایده وقتی یافت نمیشه..............!
راسی وب قشنگی دارید...