پزشکان و متخصصان دانشکده پزشکی مونت سینای در آمریکا
میگویند: وقتی از یک رژیم غذایی حاوی کالری پایین پیروی کنید، مولکولهایی
در بدن فعال میشوند که خاصیت ضد پیری دارند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از
ایسنا پروفسور چارلز موبز و دستیاران وی در این دانشکده یک معمای مولکولی
را فاش کردهاند که نشان میدهد در شرایط خاص یک رژیم غذایی حاوی کالری کم
زمان بروز برخی از پیامدها و بیماریهای مرتبط با افزایش سن مثل آلزایمر
را به تعویق میاندازد.
به گزارش روزنامه دیلی میل، این متخصصان
دریافتهاند: محدود کردن رژیم غذایی در واقع یک فاکتور نسخهای را ترغیب
میکند که CBP نامیده میشود و نقش آن کنترل فعالیت ژنهایی است که عملکرد
سلولی را تنظیم میکنند.
پزشکان معتقدند: با تقلید از تاثیر محافظتی
CBP میتوان داروهایی را در اختیار داشت که روی عملکرد ژنها تاثیرگذار
باشند و در نتیجه طول عمر افراد را افزایش داد و یا پیامدهای پیری را در
آنها کاهش داد.