یک محقق طب اسلامی گفت: مصرف خاکشیر،
اسفرزه، انار، کاسنی، آب زرشک، برگه هلو، آش جو، نان جو و شاه توت به
پاکسازی و سلامت کبد کمک میکند.
سید علی ابوالحبیب در گفتوگو با فارس اظهار داشت: مصرف برخی موادغذایی موجب حفظ طراوت کبد میشود.
مصرف روغن زیتون اثر معجزهآسایی بر روی کبد دارد
وی
گفت: از غذاهای مفید برای کبد میتوان به انواع میوهها و سبزیها به خصوص
کاهو، خیار، هویج، انار، شاهتوت و زیتون اشاره کرد همچنین مصرف روغن
زیتون اثر معجزهآسایی بر روی کبد دارد.
این محقق طب اسلامی اضافه
کرد: میوه شاهتوت ضد هپاتیت است و مصرف انواع بذرهای ملین مانند خاکشیر،
اسفرزه، بارهنگ، تخم ریحان، تخم شربتی، بالنگو، شیر خشت و ترنجبین برای
پاکسازی سموم کبدی مفید است.
ابوالحبیب بیان داشت: مصرف سوپ جو، آش
جو، نان جو به خصوص نان جوی دوسر و مصرف روزانه حداقل 6 لیوان آب، مصرف
سالاد فصل همراه با لیمو ترش تازه و روغن زیتون قبل از غذا همچنین مصرف
زرشک و آب زرشک، عسل، کشمش، توت، انجیر، برگه هلو و برگه زردآلو،
کدوخورشتی، کدوحلوایی، کنجد، اسطوخدوس، بادرنجبویه، کاسنی، آب مرکبات و مغز
بادام خام برای کبد مفید است.
سالم بودن کبد مساوی با سلامتی جسم و روح است
وی
اضافه کرد: با تغذیه مناسب و صحیح میتوان کبد را سالم نگه داشت و به بیان
سادهتر سالم بودن کبد مساوی با سلامتی جسم و روح است. یکی از شگفتیهای
کبد، ترشح ماده ضدویروسی به نام اینترفرون است و زمانی این ماده تولید
میشود که کبد در نهایت سلامت باشد.
منبع